søndag 11. september 2011

Back in Blag!

Konfetti

Jeg ser du har funnet veien til min splitter nye blogg! Hyggelig! Om du ikke allerede har gjort det, ta en titt på siden «Ny her?»

Man kommer etter hvert til et tidspunkt hvor venner begynner å flytte på seg, gjerne langt vekk, og det går stadig lenger tid mellom hver gang man treffes ansikt til ansikt. Da er det godt å kunne fortelle litt fra – og kanskje i kommentarfeltet føre en dialog om – sitt liv, sine erfaringer og sine interesser, slik at man ikke må starte på bar bakke igjen hver gang man treffes i det virkelige liv.

Dette kommer likevel ikke til å være en utpreget dagbok-blogg. Ta en liten titt på siden «Om bloggen» for en bedre beskrivelse av hva jeg ser for meg.

Jeg har en liten spalte til høyre her som heter «Kanskje blogger jeg om…», hvor jeg lister opp nært forestående begivenheter og andre bloggmuligheter. Forhåpentligvis blir for eksempel mine seks uker på Andøya og Svalbard såpass interessante at det er duket for gode og spennende blogginnlegg under oppholdet.

Jeg har også en fortid som blogger. Min forrige blogg, som jeg hadde sammen med min kjære Aina siden medio 2008, kan fremdeles leses her. Den bloggen er for alle praktiske formål avsluttet, men det er likevel noen bedre innlegg blant alt rotet, så bloggen blir stående – om ikke annet, så av rene arkiveringsgrunner.

Til sist: Gi gjerne et pip i kommentarfeltet – det er koselig å vite hvem som (i det minste sporadisk) leser bloggen!

Noe du vil si?