søndag 9. oktober 2011

Ankomst Andøya

Tre flyturer på én dag – ny pers!

Jeg sitter nå i stuen på Andøya rakettskytefelt mens jeg skriver. Jeg var nettopp ute og tok noen bilder i sted, bare for å more meg litt, og er egentlig fornøyd med resultatet:

Light trails
Lite fly

Reisen opp hit gikk strålende. Litt humpetur var det, men ikke noe uutholdelig. Flyet det siste stykket fra Tromsø til Andøya er det minste flyet jeg noensinne har tatt, og det mest humpete på turen var da propellene skulle startes opp. Det røsket godt i flyet, ja!

Rommet

Da vi kom fram ventet en litt lei overraskelse: Bagene våre hadde tydeligvis stått lenge ute i regnet på en eller flere av flyplassene, så de to øverste lagene med klær/bøker/mobilladere (heldigvis mest av førstnevnte) måtte henges på tørk. Men ut over det går det riktig så greit.

Radarer

For øvrig ryktes det at det skal skytes opp to raketter på tirsdag – kanskje det blir noen bilder av det...! Rakettoppskytningsrampen er i alle fall stengt akkurat nå (som du ser på bildet), men vi skal sannsynligvis opp på en av fjelltoppene i morgen for å nyte utsikten. Da blir det så klart flere bilder!

Light trails 2

Noe du vil si?